Menu

De Duck

Omdat wij voor onze gasten iets bijzonders willen serveren hebben de brandmeesters van Mocca D’or de mooiste koffies geselecteerd. Gevonden op de plantages van Brazilië, Ethiopië en Nicaragua. Zo is de Single Estate Nicaragua ontdekt op de vulkanische gronden van Santa Clara, waar deze met de hand is geplukt en wordt gedroogd op betonnen patio’s. Mocca D’or werkt hier nauw samen met de boer om het maximale resultaat uit deze bijzondere ondergrond vol mineralen te halen en dit proeft u in onze mooie selectie van de koffies.

We hebben voor u de lekkerste smaken gecombineerd, zodat wat u ook kiest kunt genieten van een heerlijk smaakbeleving. Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten, en maken onze dressings, soepen en sausen et cetera allemaal zelf. Voor het brood hebben we gekozen voor rustiek brood wat wij zelf afbakken.  We hopen u snel te mogen begroeten, zodat u zelf ook deze smaakbeleving kunt ervaren.

Wij zijn een lunch & espressobar gevestigd in de looproute van de Passage/Corridor in het centrum van Veenendaal. Met een goede sfeer, een uitdagende lunchkaart en door onze gecertificeerde barista’s bereide koffies. Ook hebben wij diverse soorten lekkernijen voor een kort maar krachtig rustmoment, bij ons binnen of op ons terras gelegen tegenover het gemeentehuis.

Onze barista’s en het bedienend personeel zijn dagelijks bezig de beste koffie en espresso’s te serveren en dit doen zij met veel passie en enthousiasme. Naast onze koffiekaart bieden wij u ook graag een uitgebreide lunchkaart aan, met verse ingrediënten en zo voor ieder wat wils. Ook aan de mensen met een glutenallergie hebben we gedacht, vraag naar de speciale kaart bij onze bediening.

Kom gezellig langs om de sfeer van Veenendaal Centrum te proeven. Voor, tijdens of na het shoppen bieden wij u de mogelijkheid om even bij te komen, of u nu behoefte heeft aan een hele maaltijd of alleen een kop koffie met gebak, wij hebben het allemaal.

U kunt makkelijk uw auto kwijt in één van de drie parkeergarages in het centrum (Parkeergarage Gemeentehuis Veenendaal, Q-park Corridor en Parkeergarage tricotage) zodat, na uw bezoek, u ook weer snel bij uw auto kan zijn en terug kijkt op een alomvattende dag shoppen in Veenendaal.

Graag ontvangen wij u snel in onze lunch & espressobar, De Duck!

Bekijk ook onze menukaart